Skip to content
Nyhet

Nok en finale plass!

I helgen 7.-9.juni deltok vi med et junior lag og et senior lag i Flanders International Team Challenge i Belgia.

Seniorene turnet til ny lag rekord på 145, 86 poeng! De ente på en 10.plass og juniorene turnet seg til en 9.plass, det var 15 lag med i hver klasse og mange gode nasjoner. Dette holdt til en finale plass dagen etter. Landslagssjef Laurens van der Hout er meget fornøyd med innsatsen og resultatet samlet.  1 dagen gjøres det nesten ingen store feil og jentene holder fokus, har god kontroll på nervene og koser seg på gulvet. Dag nummer 2 blir det naturlig nok noen store feil når vi ikke er vant til to konkurranser på rad. Her trenger vi  mer erfaring, noe denne konkurransen har gitt oss. Dette var en fin konkurranse som gikk på podiet og med mange gode nasjoner.

Junior laget bestod av: Julie Madsø, Holmen TT, Jenny Håkegård, Holmen TT, Selma Karlsen, Oslo TF, Marie Rønbeck, Oslo TF og Hedda Folden Tomrefjord IL. Trenere: Cosmin Mican og Aleksandra Smirnova

Senior laget bestod av: Julie Søderstrøm, Oslo TF, Maria Tronrud, Oslo TF, Julie Erichsen, Laksevåg IL&T, Nora Irgens , Laksevåg IL&T og Juliane Tøssebro, Laksevåg IL&T trenere: Birgit Vallestrand (LLT) og Antonio Egri

Team leder: Laurens van der Hout ( LLS)

for alle resultater