Skip to content
Nyhet

Julie Erichsen i finalen under World Challenger cup!

Julie Erichsen og Juliane Tøssebro, Laksevåg T&IL deltok i World Challenger cup i Osijek i helgen, det gikk riktig så bra.

Julie kvalifiserte seg i hoppfinalen noe vi er veldig fornøyd med, mistet dessverre hodet litt i selve finalen og gjorde en yurschenko kropert i stedet for med skru, men sånn kan det gå da man ikke er vant med finaler. Det ble en 8.plass. En sen helvending i skranke gjorde at skranke finalen glapp, men det forteller bare at potensiale er der absolutt. I frittstående var målet å gjøre Tsukkhara (dobbelsalto med 360 graders skru) og den satt som den skulle. Ellers gjorde hun en grei bom øvelse uten fall.

Juliane var bare 0,15 poeng fra bom finalen, så her er det også håp i fremtiden. I frittstående ble det litt små rusk på det akrobatiske. men ellers fin dans.

Alt i alt leverte jentene virkelig og vi gleder oss til fortsettelsen.