Skip to content
Nyhet

Pietro tatt ut til European Games

Pietro Giachino er tatt ut til European Games i Minsk i juni etter at Olympiatoppen offentliggjorde sin tropp til mesterskapet i slutten av forrige uke. Totalt 39 utøvere fra 9 idretter skal representere Norge i Minsk. Pietro er den eneste fra turn som greide kvalifiseringen.

Pietro greide sin kvalifisering gjennom EM tidligere i år og vi har mål om mangekampfinale.

– Jeg er selvfølgelig veldig glad for at jeg klarte å kvalifisere meg til European Games. EM var den første mangekampen jeg hadde etter skulderoperasjonen, og jeg ble veldig lettet da det gikk bra, sier Pietro, og ser frem til mesterskapet.

– Jeg har mye på lager og håper på å få vist mitt fulle potensial i European Games.

Turnkonkurransen går 27. – 30. juni. Mer info om mesterskapet finner du her. Vi ønsker Pietro og den norske troppen lykke til!