Skip to content
Nyhet

NM-VEKA – turn og gymnastikkhjul

Turn og gymnastikkhjul har lagt NM`ene sine til NM-veka i Stavanger. Sammen med 24 forbund og 37 andre idretter blir det rett og slett NM-bonanza i Stavanger.

Sendeplanen til NRK er klar og den viser at apparatfinalene i turn sendes direkte på NRK1 29. juni. Gymnastikkhjul blir dessverre ikke vist direkte, men blir nok å se i TV-ruta da alle idretter som deltar får sendetid.  Stavanger Turnforening er teknisk arrangør og er i full gang med planleggingen av mesterskapet i turn og gymnastikkhjul.

Kom til Stavanger
– Det er spennende at turn og gymnastikkhjul har valgt å legge NM til dette store idrettsarrangementet, sier president Torgeir Pedersen. Han skal på NM, og oppfordrer alle som har muligheten til å gjøre det samme. – Kom til Stavanger turnhall og bli med å lage energisk stemning både for gymnastene og de som ser dette på TV!

I tillegg til NM-arrangementene kommer det til å være en rekke aktiviteter og underholdning for publikum på ettermiddagene og kveldene. Blant annet vil det være mulig å teste ut flere av idrettene som er representert. På NM-veka.no finner du mer informasjon.

Program for NM gymnastikkhjul og turn:

Fredag 28.juni
kl.10:00 – Kvalifisering gymnastikkhjul
kl. 11:00 – Mangekamp og lagkonkurranse turn

Lørsdag 29. juni
kl. 10:30 – Innledende runder gymnastikkhjul
kl. 12:00 – Apparatfinaler turn
kl. 15:00 – Finale gymnastikkhjul

Arrangementet er et samarbeid mellom NRK og Norges idrettsforbund med Norsk Tipping som hovedsponsor.. Formålet er å samle enkeltstående NM-konkurranser til et større event, som igjen skaper økt mediedekning. Partene vil gjennom dette skape et nasjonalt medieprodukt, og oppnå økt eksponering, interesse og rekruttering til idrettene som inngår i NM-veka.