Skip to content
Nyhet

Siste nytt om BKTS 2019!

Til alle lag som skal på BKTS 14.-16. juni 2019 i Trondheim

Nå nærmer det seg stevnehelg og det er viktig at vi nå får tilsendt:

– Musikk på lydfil (husk å ha med back up på cd/minnepenn til stevnet). Om musikken krever bearbeiding er det fint om dere selv tar ansvar for at lydfilen er slik dere vil den skal være (med fading inn/ut, klipping etc.)

Sendes til bkts@nidaros-turn.no

Informasjon om klubben:

– Stiftelsesår
-navn på leder
– antall medlemmer
– aktiviteter
og annen fin informasjon som er relevant for å presentere laget ditt:)

sendes til bkts@nidaros-turn.no

– Antatt ankomsttidspunkt samt navn og tlf til 2 voksne som skal ha ansvaret for barna på laget under overnattingen på skolen.

– Stevnekontoret åpner på Leangen kl 16:00, innsjekk på skolene fra kl 17:00

– Informasjon om overnatting er vedlagt i denne mailen. Les dette nøye og videreformidle skrivet til de voksne som skal overnatte med barna.

– Det vil være kiosk på ungdomskolen og på Leangen. Skolene ligger rett ved hverandre. Vi tar betaling med både VIPPS og kort/kontant (også i kiosk på skolen).

Behov for utstyr til eget opplegg med tegning over oppsett sendes til: lill@gymfitg.no (sett gjerne bkts@nidaros-turn.no på kopi her også).

Vi venter fortsatt på endel informasjon som gjør at vi ikke får laget ferdig programmet – det kommer så snart vi har alle opplysninger vi trenger:)

Vi er glad i å ta bilder i Nidaros Turn – og vi håper å kunne få til og legge ut noen bilder på facebook siden for BKTS. Håper dere synes dette er ok.

Link til Facebook side for BKTS 2019:

Gruppenavn på facebook: BKTS 2019 Nidaros Turn

https://www.facebook.com/groups/bkts2019nidarosturn/

Link til «lær på stevnet» med musikkfil og forklaring:

https://www.dropbox.com/sh/3squ964d60cmo6i/AADRzs2zYfURjTGzcl1g8Geda?dl=0&fbclid=IwAR1DoPtsrxxQpZ8WS20M3T37AcoLfRag0SdXPdOhceWNwXZP9SpYP0xwU4o

 

Vi gleder oss til å ta imot dere !

På vegne av Hovedkomiteen for BKTS 2019, Nidaros turn
Ingrid Sjøvik
Stevneleder