Skip to content
Nyhet

Klare for Nordisk mesterskap i turn

Vi er klare for Nordisk Mesterskap for turn, turn kvinner junior og turn menn junior og youth 18. – 19. mai. Vi har stor tro på gode resultater til helgen. Sverige er vertskap, men det vil være to arrangører denne gangen, en for jenter og en for gutter. Jentene konkurrerer i Västerås, mens guttene konkurrerer i Halmstad.

Turn menn
All informasjon om konkurransen, tidsplan, link til resultater, livescore og streaming (søndag) finner du på arrangøren sin hjemmeside her. Guttenes konkurranse starter kl For Norge skal følgende gymnaster turne:

Youth
Herman Stray Sørensen, Hoppensprett IL
Sebastian Dyngeland, Stavanger TF
Jacob Kvamsøe, Bergens TF
Philip Rojas-Bigseth, Hoppensprett IL
Wilhelm Øverkil Vie, Trondhjems TF

Junior
Theodor R. Gadderud, Oslo Turnforening
Didrik R. Gundersen, Trondhjems Turnforening
Sebastian Sponevik, Hoppensprett IL
Jacob G. Karlsen, Oslo Turnforening
Joar B. Amblie, Oslo Turnforening

Turn kvinner
All informasjon om konkurransen, tidsplan og link til resultater og livescore finner du på arrangøren sin hjemmeside her. Jentene sin konkurranse starter 18. mai kl 12.00 i Bombardier Arena. For Norge skal følgende gymnaster turne:

Julie Madsø, Holmen TT
Jenny Håkegård, Holmen TT
Mina Sørensen, Oslo TF
Marie Rønbeck, Oslo TF
Selma Karlsen, Oslo TF

Vi ønsker gymnaster, trenere og dommere lykke til!