Skip to content
Nyhet

Julie har turnet EM

Julie Søderstrøm har turnet ferdig sitt EM her i Szczecin i Polen. Hun turnet rent og pent i alle apparater, men hun hadde dessverre hånda nedi matta på dobbel pikert ut av skranken og det ble også et fall i bom på sidesalto. Frittstående kjørte hun nydelig med  koreografi og utførelse  som er på høyde med de beste. Det holdt til en 61.plass med poengsummen 44,965. Det var totalt 76 jenter som turnet mangekamp.

Landslagssjef Laurens van der Hout har følgende kommentar: -Selvfølgelig hadde jeg håpet på en høyere poengsum etter at Julie har vært stabil og gjort flere gode konkurranser de siste ukene. Antonio har fortalt meg at hun var i god form på trening og i oppvarming, men at selv Julie som vanligvis holder hodet kaldt kan bli litt satt ut av et stort mesterskap som EM. Dette viser bare at vi trenger flere internasjonale konkurranser å hente erfaring fra. Før VM så blir det konkurranse i Belgia og Nederland på podiet og så Nord Europeisk mesterskap. Og det er enda noen måneder til VM som er vårt hovedmål.

Selv sier Julie: – EM gikk ikke helt som jeg hadde håpet på. Men er fornøyd med frittstående. Det var er en god erfaring og opplevelse som jeg tar med meg videre mot VM.