Skip to content
Nyhet

Turn menn er ferdig med EM

Guttene har turnet ferdig her nede i Szczecin i Polen.

Pietro Giachino ble beste norske på 32.plass med 77, 766p,  rett bak på 33.plass kom Stian Skjerahaug med 77,731p,  Harald Wibye fikk  67.plass med  71,932p og Henrik Stiansen  mistet et element i bøyle og med det mistet mange poeng , han kom på  74.plass  med 65,798p. Til sammen var det 75  gutter som turnet mangekamp.

Landslagssjef, Gabriel Negru  oppsummerer konkurransen slik: «Vi er ikke fornøyd med resultatet verken guttene eller jeg. Det var ikke disse prestasjonene vi forventet. Men vi trenere og utøvere har allerede hatt et møte hvor vi har analysert konkurransen og diskutert hva vi må gjøre for å prestere under konkurranse neste gang. EM kom tidlig i år og det er nok litt av grunnen til at det gikk som det gikk, men vi har lært at formen må holdes gjennom hele året.  Vi har en plan for hva som skal gjøres fremover til de kommende konkurransene.

Det positivet er at vi har kvalifisert oss til European Games, som går i Minsk i sommer. »