Skip to content
Nyhet

Landslagssamling i RG

I helgen var junior- og seniorlandslaget i Oslo for årets første landslagssamling. Vi hadde også besøk fra klubbtrenere som deltok aktivt gjennom hele samlingen. Det ble en helg med fellestreninger både på og utenfor RG-teppet, samt en god del sosialt for gymnastene og trenerne.

Fredag startet samlingen med et foredrag fra Antidoping Norge på Idrettens hus på Ullevål. NGTF jobber med bevisstgjøring og rutiner rundt Antidoping, og i den forbindelse fikk vi hjelp av rådgiver Siri Bynke fra Antidoping Norge. Etter miniseminaret tok gymnaster og trenere turen opp til Norges Idrettshøgskole (NIH) for ballettundervisning i den nye speilsalen. På lørdag og søndag var hovedfokuset på programmer, før alle vendte snuten hjemover søndag ettermiddag.

Foto: Åse Linda Tynning

Et av temaene på denne samlingen var teambuilding og lagfølelse. RG er en individuell sport, men det er også viktig å jobbe med forståelsen for å være en del av et lag, at gymnastene blir kjent med de som er på laget og at laget støtter hverandre. I den forbindelse ble hele gruppen med på felles teambuilding-aktivitet etter treningen lørdag ettermiddag.

Konstituert landslagssjef, Beatriz Sancho Gutierrez oppsummerer samlingen som vellykket og ser god progresjon hos gymnastene. De jobbet godt og hadde det hyggelig i fellesskap på trening og rundt matbordet.

Foto: Åse Linda Tynning

Takk til gymnaster og trenere for engasjement og hardt arbeid gjennom hele samlingen. I tillegg ønsker vi å rette en takk til alle som bidro under samlingen av foredragsholdere, trenere og sporty foresatte som påtok seg en dugnadshelg.

Neste samling for landslaget er i august. Frem til da blir det hovedfokus på deltagelse i konkurranser nasjonalt og internasjonalt, samt to mesterskap.