Skip to content
Nyhet

Siste kretsting for Aust-Agder Gymnastikk- og Turnkrets

Fra 01.01.2020 blir det en gymnastikk- og turnkrets i Agder. Årets ting ble derfor historisk.

Vi startet fredag med teambuilding. Da var selvsagt Vest-Agder invitert. Kristin Berthelsen ledet oss gjennom en økt med gode forberedelser til en samlet krets, med nye muligheter. Etterpå fulgte festmiddagen med utdeling av NGTFs kretsfortjenestmedalje til Vibeke Gottschalck (se bilde). Hun har ledet utdanningsutvalget i kretsen gjennom en årrekke. Hun brenner for dette, i tillegg til sin daglige iver i egen klubb, Lillesand TF, som snart skal få sin egen turnhall, GRATULERER!

Lørdag startet med informasjon fra Atle Nilsen, visepresident fra NGTF. Vider fulgte «åpent forum», med innspill fra klubbene. Aktuelle tema var dommere og konkurranser. Selve tingforhandlingene gikk unna i rekordfart. De ble avsluttet med tildeling av stipend. Årets utøverstipend gikk til to RG-jenter fra Tvedestrand: Tuva Dalen Aarstad og Karoline Abrahamsen. Årets trenerstipend gikk til Klara Malene Bjørkli, Froland. Det var mange søkere i år. Vi gratulerer!