Skip to content
Nyhet

Landslagstrenere i troppsgymnastikk 2019-2020

Landslagssjef Henning Ottersen, har i samarbeid med nyutnevnt assisterende landslagssjef Mike Andersen og hovedtrenere, nå avklart hvilke personer som inngår som landslagstrenere og hvilke trenere som utgjør de forskjellige trenerteamene for perioden 2019-2020.

* Landslagssjef (LLS)
* Assisterende landslagssjef (ALLS)
* Hovedtrener (HT)
* Frittståendetrener (FT)
* Trampett- og tumblingtrener (TT)
* Assisterende trener (AT)

Junior kvinner
Mari Eliassen – HT + FT
Morten Nicklas Ormstrup – TT
Ida Sannæs – AT

Junior menn
Nicolai Meredith – HT + FT
Atle Kristiansen – TT

Junior miks
Henrik Moum – HT + TT
Marius Moum – AT
Martine Lillegraven – FT

Senior kvinner
Patrick Laulo Vesth – HT + TT
Margrete Ognedal Pettersen – FT
Stefano Petersen – AT

Senior menn
Mike Andersen – ALLS + HT + TT
Igor Kobiakov – AT
Henning Ottersen – LLS + FT

Senior miks
Sara Påhlson – HT
Simen Bøhm – TT
Karin Åkesson – FT

Ovennevnte landslagstrenere er fra Arendals Turnforening, Drammens Turnforening, Grimstad Turnforening, Holmen Tropp & Turn, IL R.O.S., Oslo Turnforening, Sandnes Turnforening og Trondhjems Turnforening.

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid i en spennende ny periode! Vil samtidig rette en takk til disse klubbene for samarbeidsviljen, slik at NGTF kan disponere disse dyktige trenerne i forbindelse med landslaget i troppsgymnastikk. Det setter vi stor pris på!