Skip to content
Nyhet

Special Olympics troppen er klar for avreise til Abu Dhabi

8. mars setter Joakim Hylland (16), Amund Sæther (17), Maren Iversen (17) og Emilie Søiland (17) seg på flyet til Abu Dhabi sammen med andre fra Norges delegasjon for å kjempe om medaljer i Special Olympics World Summer Games (SOWSG). De har gledet seg lenge til å kunne representere Norge i et så stort arrangement!

SOWSG er verdens største idrettsarrangement som gir mennesker med utviklingshemming muligheter til å konkurrere uansett ferdighetsnivå. Konkurransene tilrettelegges slik at alle konkurrerer på et rettferdig og utfordrende nivå, hvor alle gis mulighet til å vinne. Arrangementet arrangeres hvert andre år, året før de Olympiske leker.

Program for SOWSG 2019

13.-14. mars – Divisjonering turn

15.-16. mars – Konkurranse turn

14. mars – Åpningsseremoni

17.-18. mars – Divisjonering RG

19.-20. mars – Konkurranse RG

21. mars – Avslutningsseremoni

Gå inn på lekenes offisielle nettside for mer detaljert program: https://www.abudhabi2019.org/

Vi ønsker troppen vår lykke til med de siste forberedelsene og gleder oss til å følge med under lekene!

Husk å følge oss på Instagram og Facebook for daglige oppdateringer fra Abu Dhabi!