Skip to content
Nyhet

Nytt fra landslaget!

Senior laget består av :

Julie Søderstrøm, Oslo TF, Julie Erichsen, Laksevåg I.L., Selma Halvorsen, Oslo TF, Thea Mille Nygård, Holmen TT, Sara Davidsen, Laksevåg I.L., Edel Charlotte Fosse, Hødd I.L., Mari Kanter, Holmen TT, Juliane Tøssebro, Laksevåg I.L., Maria Tronrud, Oslo TF, Mali Neurauter, Oslo TF, Nora Irgens, Fana I.L. Ingrid van Hafenbrädl, Holmen TT, Sofie Bråten, Oslo TF, Aino Namtvedt, Elverum T og  Seier Marie Andersen, Tromsø TF

Seniorene har hatt 2 samlinger i år, den første i Kjenn hallen på Lørenskog og den andre i Hasle hallen i Oslo, der det også var kvalik til lag konkurranse i Østerrike og Tyskland. Vi presenterer de lagene nærmere konkurransene. Og det var også 1.kvalik til EM hvor kravet er 48,5 poeng. Julie Erichsen og Julie Søderstrøm klarte dette så nå må de bare holde nivået til neste kvalik konkurranse.

Vi har den glede å presentere vår faste trener på senior laget; Birgit Vallestrand

Foto: NGTF/Bjørn Erik Bjerk

Birgit er vel kjent for de fleste, men for de som ikke kjenner henne så kommer hun fra Nedre Glomma Turn hvor hun har oppfostret flere landslagsgymnaster de siste 15 årene, jobber også ved Wang toppidrett i Fredrikstad. Birgit er blant annet utdannet Elitetrener i turn fra Olympiatoppens Topptrenerutdanning. Og tatt FIG Academy 3. Hun skal følge senior jentene, ha ansvar for rekruttgruppa og de Regionale FIG samlingene i Norge. Vi gleder oss til samarbeidet.