Skip to content
Nyhet

132 barn storkoste seg på årets Splitt junior !

Splitt jr. 2019 – 9.-10. februar

Nord-Trøndelag Gymnastikk – og Turnkrets har for 3. året arrangert Splitt jr. – ei sosial, lærende og inspirerende treningssamling for turnere i hele Trøndelag. I år hadde vi max antall påmeldte med hele 132 deltagere, pluss trenere og ledsagere. Vi fylte turnhall og gymsal til randen, men det var god stemning og høyt aktivitetsnivå hele helga.

I år hadde vi med oss instruktører fra Nord til Sør i både tropp og apparatturn. Vi hadde med oss to instruktører fra Stag, to fra Trøndelag og en fra Narvik. Instruktørene bidro i apparatturn, akrobatikk, tumbling og trampett, noe som er veldig populært blant gymnastene på samlingen.

Både lørdag og søndag hadde vi åpen hall, teknikktrening og øving til show, samt noen uhøytidelige konkurranser. Vi er nemlig opptatt av at helga ikke krever noen form for turnferdigheter eller forberedelse fra deltakerne, men spenningen av noen små konkurranser underveis krydrer bare den sosiale delen av samlinga.

Splitt jr. 2019 ble avslutta med en kjempeshow hvor alle fikk vist det de hadde øvd på i helga. I tillegg viste noen av våre instruktører seg fram!

Vi som har arrangert splitt jr. ønsker å si takk til alle som har bidratt. Russegruppen fra Verdal, for at dere stilte som medarrangør. Alle våre sponsorer, som gjør at vi klarer å holde prisen på samlingen nede og ikke minst instruktørene som faktisk former helga til det den har blitt! Vi vet at instruktørene er det gymnastene husker fra samlingen.

Splitt jr. har kommet for å bli, og vi gleder oss til neste år!