Skip to content
Nyhet

Forbundsdommer kurs vel gjennomført

På Lillestrøm ble det holdt forbundsdommer kurs 25.-27.januar. Dette var kurset for kretsdommere som ville prøve å bli forbundsdommere, forbundsdommere som ville prøve på en grad høyere, trenere som ville lære mer om reglementet og så hadde vi 4 personer som ønsker å ta det internasjonale dommerkurset  i neste syklus.

Det var 37 deltagere til sammen hvor 21 tok eksamen.

I skrivende stund rettes det eksamener, og vi håper så mange som mulig består og forbedrer sin grad.

Turn kvinners forrige leder Ann Helen Bjørnstad benyttet anledningen til å takke Liliana Buer for den innsatsen hun har gjort for Turn kvinner i mange år som medlem av den tekniske komite hvor hun har hatt ansvaret for rekruttgruppa og revidering av turnstigen, godt hun er internasjonal dommer så vi kan beholde henne  mange år til i turnfamilien.

Foto: Siv Rita Eikeskog