Skip to content
Nyhet

Årets første kretssamling for Turn kvinner

Lørdag 19.januar arrangerte Oslo og Akershus Gymnastikk- og Turnkrets årets første kretssamling for Turn Kvinner. Det ble en vellykket samling i Leirskallen hos Nordstrand Turn som var åpen  for alle i klasse I, II og III. 45 jenter deltok på ungdomssamling med to økter trening og felles lunsj. Jentene trente sammen på tvers av klubbene og hadde felles oppvarming og uttøying. Psykologspesialist Torun Vatne hadde et lite Kræsjkurs om «Ungdomsliv» for trenere og jentene fikk også litt informasjon om viktigheten av tilstrekkelig søvn og mat. Klubbene tok med en egen trener på samlingen, og på samlingen var det gymnaster fra Sandvika Turnforening, Nordstrand Turnforening, Gjelleråsen IF turn, Oslo Turnforening, Ullensaker Gym og Turn, Langhus IL, Drøbak Frogn IL, og Høybråten og Stovner IL.

Takk til Nordstrand Turnforening for at vi kunne arrangere samlingen hos dere og til alle klubbene og gymnastene som kom. Vi håper alle hadde en morsom og lærerik lørdag.