Skip to content
Nyhet

Landslagsmøte RG

I dag, lørdag 19. januar var senior og juniorlandslaget i RG samlet på Ullevaal stadion med sine trenere og styreledere i klubb. Landslagstrener Beatriz Sancho Gutierrez og leder i TKRG Kristin Gilbert ledet landslagsmøte som omhandlet landslagsmodell og aktivitetsplan for 2019. 

– Dette var det første møtet for landslagsjentene etter uttaket i slutten av 2018 og det var et hyggelig gjensyn. Det er en ivrig gjeng som har store mål for fremtiden og som hver dag jobber hardt for å realisere målene. Konkurransesesongen er rett rundt hjørnet, noe som også er veldig spennende, sier Kristin Gilbert (leder av TKRG).

2019 blir ikke et kjedelig år for landslagene. Vi skal delta i EM og senior VM med seniorgymnaster. I tillegg arrangeres junior VM for første gang og Norge skal også representeres der. I løpet av sesongen skal vi også delta i en rekke internasjonale konkurranser som World Cup, World Challenge cup, Grand Prix og internasjonale tournaments. Første konkurranse kommer allerede i mars når to juniorgymnaster og to seniorgymnaster skal representere Norge i internasjonal tournament i Kiev, samt en seniorgymnast i Grand Prix (samme sted). I tillegg skal landslagene delta i nasjonale konkurranser og på samlinger.

Landslagstrener Beatriz Sancho sier det er spennende gymnaster på lagene med gode utsikter mot fremtiden.
-Nivået i Norge er bra, men vi jobber også mot målsetting som krever enda mer, noe som betyr at vi må jobbe smart og effektiv frem mot 2024 – året vi skal kvalifisere oss til OL. Frem mot dette jobber vi med å realisere delmålene våre og samtidig ha fokus på å bygge toppidrettskultur i RG med gode utviklingstrapper, sier Beatriz.

Vi takker for oppmøtet og ønsker gymnaster og trenere lykke til i deres første nasjonale konkurranse førstkommende helg!