Skip to content
Nyhet

Uttak Utviklingsgruppe 2 RG 2019

Uttaket til utviklingsgruppe 2 i RG er nå sendt til klubber med gymnaster som er tilbudt plass.  Gymnastene har frist for tilbakemelding på uttaket innen 31. januar. Utviklingsgruppe 2 for perioden 01.02.2019 til 01.10.2019 vil publiseres på nett i etterkant av denne fristen.

Følgende gymnaster er tilbudt plass i utviklingsgruppe 2:

  • Adele Elise Fjeldstad, Njård
  • Christina Salthammer, Kolbotn
  • Erle Østvold Aamodt, Njård
  • Kaja Skogland Nedland, Haugesund
  • Karoline Stenbro Larsen, Kolbotn
  • Leah Charlotte Fuglesten, Straen

I mars vil det gjøres et uttak til Utviklingsgruppe 1. Denne gruppen vil bestå av senior-/juniorgymnaster, og velges ut basert på observasjoner i nasjonale konkurranser og test i 2019.

Gymnaster i utviklingsgruppene trener til daglig i sin egen klubb, men kan bli invitert til samlinger både med og uten landslaget, samt tester. I tillegg vil landslagstrener ha oppfølging og kommunikasjon med lokal trener. Gymnastene i utviklingsgruppene deltar i nasjonale konkurranser og eventuelt internasjonale konkurranser i regi av klubben.