Skip to content
Nyhet

NIF har vedtatt å etablere et felles medlemssystem

I NGTF er vi allerede kjent med vårt eget vedtak fra 26.oktober som sier at vi som forbund ikke selv skal eie og forvalte et medlemssystem, noe som betyr at alle klubber som i dag bruker Mysoft må finne en annen løsning innen 01.01.2020.

Nå har Idrettsstyret i NIF vedtatt å etablere et felles medlemssystem for norsk idrett. Det vil få konsekvenser for alle idrettslag som i dag ikke bruker idrettens systemer. Les NIFs informasjon om vedtaket. Det er også laget en ‘spørsmål og svar’ side som gir mye nyttig informasjon.

Klubber under NGTF som i dag bruker Mysoft som sitt medlemssystem får hjelp til å konvertere sine medlemmer over i idrettens systemer gjennom NGTF, og kan kontakte oss på mysoft@gymogturn.no ved spørsmål eller informasjon vedrørende sin klubb. Vi vil også sende ut informasjon underveis, tar kontakt når din klubbs medlemmer legges over, og vi legger oppdateringer ut på Mysoft informasjonsiden vår så snart det er noen endringer.

Klubber som i dag ikke bruker idrettens systemer (KlubbAdmin) eller Mysoft som sitt medlemsregistreringssystem, må forholde seg til NIFs informasjon om overføring av medlemsdata.

NIF-IT jobber i dag med en Beta-versjon av en ny og oppdatert KlubbAdmin løsning. Denne vil komme med flere muligheter og bedre funksjonalitet enn det som er mulig i dagens KlubbAdmin. Vi anbefaler derfor, hvis mulig, å vente med å ta i bruk KlubbAdmin som medlemssystem til den forbedrede utgaven er tilgjengelig før sommeren. Du finner mer informasjon på KlubbAdmin’s egne sider, og du vil ha mulighet for å teste ut Beta-funksjonalitet når du logger inn i KlubbAdmin.

Videre oppfordrer vi alle klubber om å følge med når idrettskretsene setter opp kurs i KlubbAdmin.

NIF-IT integrerer også, f.o.m. 01.01.2019, Atea’s Klubbkontor  løsning i sin portefølje. Dette gjøres som et ledd i å gjøre klubb hverdagen enklere. Klubbkontor er en løsning klubbene må betale for, men med fornuftige priser, og er dette noe for klubben din  så kan KjellRune.Nordli@idrettsforbundet.no kontaktes direkte.