Skip to content
Nyhet

Kretsens fortjenestemedalje i GULL

Liv Synnøve Børresen fra Vardal Turnforening mottok i helgen kretsens fortjenestemedalje i gull.

Liv Synnøve har lang fartstid i gymnastikk og turn med verv på flere nivåer. I innstillingen og i søknaden står følgende: Hun har hatt administrative verv som leder og medlem av utvalg i kretsen. I Vardal Turnforening har hun vært en meget viktig person. En ildsjel som står på døgnet rundt for at alle skal trives med idretten. Hun har siden 1980 vært medlem av styret i Vardal turnforening, instruktør i klubben fra 1982 – 2014, leder i i styret fra 1993 – 2018. Liv Synnøve er fortsatt med i styret som varamedlem.

Hun har hele sin ungdom og voksne liv viet all sin tid til Vardal Turnforening. Hun har i alle år vært en ildsjel for at foreningen skal fungere for alle. Hun har alltid satt barn og ungdom først i sitt engasjement i foreningen. Alt annet har kommet i annen rekke. En dame som står på døgnet rundt for at alle skal ha det bra og trives med idretten.  Alltid har hun møtt barn og unge med et stort smil og et varmt hjerte når de har kommet på trening. Hun er også pådriver for at damepartiet i foreningen skal bestå. Og har på dette partiet selv vært med på utallige stevner.

Hun har tidligere mottatt flere ærespriser:
2000 Æresmedlem i Vardal Turnforening
2004 Kretsens fortjenestemedalje i sølv.
2004 Gjøvikprisen sammen med sin mann Knut Børresen.
2009 Oppland Idrettskrets hederstegn
2009 Hunndalsprisen sammen med sin mann, Knut Børresen

Kretsens fortjenestemedalje i gull mottok hun i helgen under Vardal Turnforening sin juleavslutning. Medaljen ble delt ut av leder i kretsen, Ingebjørg Boye.

Kretsen gratulerer med utmerkelsen, vel fortjent!

Liv Synnøve Børresen (t.h) sammen med leder i kretsen, Ingebjørg Boye (t.v)