Skip to content
Nyhet

3. plass til både jentene og guttene fra Rogaland i Norgesfinalen i turn!

Det ble bronse for Rogalandslagene i Norgesfinalen i år, som hadde lag fra 13 fylker.

Lagene  blir tatt ut etter uttakskonkurranse, og konkurrer i mangekamp som altså gav bronse for Rogaland, både gutter og jenter. Videre ble det mange gode individuelle resultat i mangekampen. Emilie Anine Kristensen tok gull i kl.2, Aksel Emil Stendahl Sølv i samme klasse. Sebastian Dyngeland Bronse kl.1, og Philip Hauge bronse kl.3.  Øvrig premiering Tuva Nilsen kl.1, 9.premie,  Sofie Andersen Huus kl. 1 13.premie, Camilla Aukland 7.premie kl.2.

Dag to ble det stor medaljehøst i finaler for Rogalandsutøverne. I klasse 1 tok Christian Stenbakken gull i frittstående, Sebastian Dyngeland sølv i bøylehest og svingstang og Marcus Håland sølv i hopp. I klasse 2 tok Aksel Stendahl sølv i frittstående og bronse i bøylehest. Filip Noraas tok sølv i bøylehest og skranke, samt bronse i svingstang. I klasse 3 tok Philip Hauge gull i skranke og frittstående, sølv i bøyle, hopp og svingstang, og bronse i ringer.
For jentene tok Emilie Kristensen Sølv i hopp, og Camilla Aukland sølv i skranke klasse 2. I klasse 3 tok Helle Faret bronse i frittstående og hopp.

Mange flotte prestasjoner, vi gratulerer alle!

Fullstendige resultat her: https://live.sporteventsystems.se/Score/WebScore/1614?f=mag_ar

Jentelaget til Rogaland, som ble nr. 3 i Norgefinalen.

Kretsen takker An-Magritt Stendahl for tilsendt tekst og bilder.