Skip to content
Nyhet

Cup 4 og cupmesterskap

Cup 4 og Cupmesterskap Turn kvinner og Turn menn for 2018, ble avholdt i helga med masse flott turning og ikke minst turnglede i Berget aRena på Rena.

 

Arrangørene er meget fornøyd med arrangementet og ikke minst se at turn er på vei oppover i kretsen med «rekorddeltakelse», en økning med over 40 gymnaster fra samme arrangement i fjor.  100 påmeldte gymnaster, i alderen 6-17 år, sørget for yrende liv og røre, og spenningen var til å ta og føle på i forhold til hvem som gikk av med seieren i cupmesterskapet. I flere klasser ble ikke dette avgjort før turning i siste apparat var gjennomført. Publikum fulgte spent med fra fullsatte tribuner.  De som stakk av med seieren var Nikolai Haugen, Edvard Meskau, Mathea Nysveen Haug, Marthe Helstad Gudbrandsgård, Maia Benkø Kroken, Hedda Flagstad og Emilie Skjellen-Larsen som årets cupmestere. Vi gratulerer dem så mye med flott innsats og strålende turning. Arrangørklubben Rena IL Turn gleder seg allerede til neste år, og håper de får anledning til å arrangere neste års cup 4 også.

 

Resultater fra konkurransen finner du her

Resultater fra tidligere cuper finner du her