Skip to content
Nyhet

Tatt ut på UEGs All Stars Team i EM

Det europeiske turnforbundet (UEG) tok ut Julie Woldseth og Jeppe Henni Krogh på All Stars Team under EM i TeamGym!

Ved hvert EM kårer UEG et All Stars Team. Det består av beste kvinnelige og mannlige utøver i hvert apparat – seks utøvere av hvert kjønn. To utøvere kåres basert på vanske i tumbling, to utøvere basert på vanske i trampett og to utøvere basert på utførelse i frittstående. Uten at det skal ta vekk fokuset fra de felles prestasjonene troppene gjorde i EM så er det absolutt verdt å nevne at to av våre utøvere ble tatt ut på UEGs All Stars Team i trampett på bakgrunn av sine serier:

Julie Woldseth
Dobbel strak med 540° (hel i første, halv i andre).
Dobbel strak med 900°.
Pegasus: Tsukahara strak med 720°.

Jeppe Henni Krogh
Trippel pikert 180°.
Trippel kroppert 900° (hel i første, hel i andre, halv i tredje).
Pegasus: Registreres som dobbel kroppert Tsukahara med 720° i reglementet, men i praksis gjør han en dobbel Kasamatsu med 360°, som den første i verden!

Julie og Jeppe ble presentert og fikk overrakt hver sin velfortjente utmerkelse under banketten til stor applaus fra alle som var til stede. Selv om troppsgymnastikk er en lagidrett er det helt fantastisk og veldig motiverende at Norge denne gangen hadde to utøvere som kommer på UEGs All Stars Team! Det skal samtidig nevnes at Sondre Løkka Thorstein ble som første norske utøver tildelt tilsvarende utmerkelser ved EM i både 2014 og 2016!

Vi gratulerer Julie og Jeppe med utmerkelsene!

Her kan du følge en intern link på vår internettside hvor du kan laste ned Aftermovie EM TeamGym 2018. Laget av Henrik Moum.