Skip to content
Nyhet

Jentene med verdifull erfaring fra VM

Som lag ble det en tøff VM-kvalifisering for jentene under VM i turn i Doha. Etter å ha gjort svært gode forberedelser og podiumtrening lykkes de ikke helt i konkurransen og det ble for mange feil totalt sett. Laget endte derfor til slutt på 34. plass selv om målsetning var topp 24. Men det var flere gode enkeltprestasjoner og i mangekampen, som tre av våre jenter gjennomførte, endte Julie Erichsen på en 73. plass med 48,098 poeng.

Alle resultatene fra jentenes kvalifisering finner dere her.

Dette var et av mesterskapene på vei mot det mer langsiktige målet om deltakelse under OL i 2020 og prosjekt «vi er Norge», som er i sitt første år, er godt i gang. Nå blir nøkkelen å finne ut hvordan vi skal få ut potensialet under store mesterskap. Et potensial som flere nasjoner har lagt merke til under årets VM. Det gir oss selvtillit i det videre arbeidet for å lykkes.

«The Davidsen» i Code of Points
Før VM sendte Norge inn dokumentasjon til FIG vedrørende Sara Davidsen sitt nye element i frittstående. Elementet er nå formelt godkjent og Sara har dermed et element «The Davidsen» oppkalt etter seg i det internasjonale reglementet Code of Point. Elementet har fått verdien C. Hvor tøft er ikke det!