Skip to content
Nyhet

Konstruktivt lagsmøte sist lørdag i Trøndelag!

Lørdag 20.oktober var lag fra både Nord -og Sør-Trøndelag samlet på Rica hell hotell på lagsmøte.

Agenda for dagen var «Hva skal kretsen være ? »

Organiseringen av det offentlige Norge er i endring, likeså Norsk Idrett. Vi har fått en idrettskrets i Trøndelag fra tidligere to. Hvor og hva skal så turnkretsene være i forhold til disse endringene?

Det er på tide å tenke nytt og se framover. Derfor var alle lag innkalt til lagsmøte for å være med på denne prosessen.

7 av i alt 37 lag i Trøndelag var til stede. Vi kunne ønsket oss flere lag, for å få et bredere spekter av synspunkter og innspill ,men de som var til stede var veldig engasjerte og bidro til at vi fikk en produktiv og fin dag.

Torkell Seppola fra NIF var innleid for å geleide oss gjennom dagen. Han la til rette for mange gode oppgaver, som ga oss gode innspill fra deltakerne. Alle innspill vil bli tatt med inn i videre prosess i utarbeidelse av en eventuelt ny sammenslått krets.

Vi takker alle deltakerne for stort engasjement og gode innspill -og takk til deg Torkell for å legge til rette for en konstruktiv og gøy dag!

     

  

Æ e også Trønder!

https://www.youtube.com/watch?v=UtzrjIqlmcE