Skip to content
Nyhet

Bronse i Ungdoms-OL!

Jacob Gudim Karlsen fra Oslo TF toppet den allerede gode innsatsen i Buenos Aires og sikret Norge bronsen under hoppfinalen i natt. Med 13,883 poeng sikret han medalje etter to gode hopp. Fantastisk prestasjon og den første olympiske medaljen i turn i moderne tid.

Resultatene fra finalen finner du her.

Etter noen få dager uten konkurranse var det i natt klart for hoppfinalen og Jacob leverte så det holdt. Dette er en stor prestasjon og befester Norge sin klatring mot toppen av internasjonal turn på herresiden! Dette var Jacob sin siste konkurranse under Youth Olympic Games og han får noen få dager velfortjent fri hvor han får sett litt mer av resten av mesterskapet før han setter seg på flyet tilbake til Norge. Dermed sender han stafettpinne videre til seniorene, både turn kvinner og turn menn, som denne uken setter seg på flyet til VM i Doha, Qatar. Der skal både turn kvinner og menn ut i konkurranse før oktober er over.