Skip to content
Nyhet

Vel gjennomført finale for Jacob i YOG

Jacob Gudim Karlsen turnet i går kveld mangekampfinale under Ungdoms-OL (YOG) i Buenos Aires, en stor prestasjon! Jacob endte på 18. plass med 69,332 poeng.

Arkivbilde fra EM 2018

Jacob imponerte i kvalifiseringen med ny personlig rekord med 76.223 hvor han endte på en 12. plass. Jacob var svært fornøyd med at han gjennomførte denne delen av konkurransen uten fall og dette gjorde at han kjørte sin beste konkurranse noensinne. Det var en tøff kvalifisering over hele fire dager. Dette sikret han en plass i mangekampfialen som ble gjennomført i går og hoppfinalen som går 14. oktober fra kl. 22.00 norsk tid. Finalene streames live!

Finalen gikk nok ikke helt etter planen og marginene var ikke helt på Jacob sin side, men han har all grunn til å være stolt av prestasjonen i Buenos Aires og det er ikke over enda med en finale igjen. Dette er også en meget god erfaring for Jacob og vil gi viktig inspirasjon og motivasjon i det videre treningsarbeidet på vei til seniorklassen enste år! Det var også ekstra gøy å turne for fulle tribuner som det var på hver konkurransedag.

Resultater fra mangekampfinalen finner dere her.

Hoppfinalen og de andre finalene i turn og RG streames live på Olympic Channel her.