Skip to content
Nyhet

Dommer- og trenerseminar 2019 og ny versjon av reglementet

Det innføres endringer i reglementet for troppsgymnastikk gjeldende fra 1. januar 2019. Teknisk komité troppsgymnastikk (TKTR) arrangerer i den sammenheng to dommerseminarer med likt innhold, og ett trenerseminar i januar slik at flest mulig har anledning til å delta. Det på grunn av at dommerseminarene vil gjelde som nødvendig oppdatering for nåværende forbunds- og kretsdommere:

* Dommerseminar nr. 1, kombinert med trenerseminar: 19.-20. januar.
* Dommerseminar nr. 2: 26.27. januar.
   Hold av datoene allerede nå!

Seminarene avholdes i Oslo-området. Invitasjonen til seminarene vil bli distribuert i midten av november.

TKTR ønsker å gi alle lag og dommere forhåndsinformasjon om kommende endringer i neste versjon av reglementet: Her kan du laste ned informasjon om endringer i reglement gjeldende fra 1. januar 2019. Dokumentet tar i utgangspunktet for seg endringene på et generelt nivå, mens detaljene vil du finne i den endelige versjonen av reglementet som er planlagt publisert i første halvdel av desember. NB! Det tas forbehold om endringer.