Skip to content
Nyhet

NM senior Turn kvinner og menn 2018

NM senior over for denne gang og norgesmestere er blitt kåret.

Thea Mille Nygaard, Holmen Tropp og Turn tok med seg gull og kongepokal i kvinne klassen. Hun taklet både forventinger og press om å gjenta suksessen fra i fjor da hun delte tittelen med Martine Skregelid, Asker Turnforening. Sølvet gikk til Sara Davidsen fra Laksevåg TIL og bronsen tok Julie Søderstrøm fra Oslo Turnforening.

Stian Skjerahaug , Stavanger Turnforening gjorde et solid comeback etter skulder operasjonen og tok  både gull og kongepokal i mennenes klasse. Sofus Heggemsnes fra Oslo Turnforening tok sølvet, mens lagkamerat Theodor Gadderud tok bronsemedaljen.

I lag konkurransen var Oslo Turnforening suverene med seier i begge klasser.

Trondhjems Turnforening stod for et solid og godt arrangement i Trondheim spektrum. Alt gikk på skinner, og den nostalgiske bankett i den gamle turnhallen fra 1863 var det heller ingenting å si på. Toastmasteren selv kom hoppene ned fra takket og landet på ryggen på to gamle tjukkaser. Det blir ikke lett for neste arrangør og hoppe etter Trondhjems Turnforening, vil noen sikkert si.

Konkurranseleder Kari Kvam kan fortelle om mye jobb, og mange sene kvelder i forkant. Men selv er de fornøyd og synes jobben er vært det etter å ha fått kun gode tilbakemeldinger. President, Torgeir Røinås Pedersen sa i talen på banketten: «Dette er det beste arrangerte Norges mesterskapet jeg har vært med på. Og jeg har opplevd  noen opp gjennom tidene».

Vi gratulere alle Norgesmestere og medaljevinnere i NM senior!

alle resultater