Skip to content
Nyhet

IL Gneist Turngruppe: – Vi er klare!

I helgen skal til sammen 12 Norgesmestere kåres. Det er tid for NM i troppsgymnastikk senior.

–  Vi har stått på i lang tid nå og gleder oss til endelig kunne gjennomføre NM i toppsgymnastikk, sier leder av NM-komiteen Stina Hansen. Det er første gang IL Gneist Turngruppe gjennomfører et NM, og full trøkk blir det nok når til sammen 105 tropper skal kjempe om Norgesmestertittelene i Nasjonale klasser og TeamGym.

– Vi håper på god stemning både på gulvet og på tribunen, sier Stina og oppfordrer alle til å turen til Fana Arena i Bergen.

Om turen til Bergen skulle bli for lang kan du allikevel få med deg NM. På Troppsgymnastikks facebookside vil du finne link til streaming når dette er klart.

Sjekk ut: Lurer du på hvem som ble Norgesmester i fjor i Nasjonale klasser og TeamGym? Her finner du oversikten!

President i NGTF, Torgeir Røinås Pedersen, ønsker gymnaster, trenere, arrangører, frivillige og alle andre som har bidratt lykke til.
– Mange har trent hardt frem mot mesterskapet og føler mye står på spill. Noen håper på å være med å sloss om de edleste medaljer, mens andre har som mål å være øverste delen av resultatlisten. Alle har en ting til felles, og det er å prestere sitt beste.

Program lørdag 8. september – Nasjonale klasser (84 tropper)
Åpning av konkurransen:10:30
Konkurranse kvinner: 10:45
Konkurranse mix: 14:30
Konkurranse menn: 17:45
Premieutdeling: 18:45

Program søndag 9. september – TeamGym (21 tropper)
Konkurranse kvinner: 11:00
Konkurranse mix: 13:35
Konkurranse menn:15:35
Premieutdeling: 16:30

Resultater blir lagt ut fortløpende her, og Gneist har tatt over NGTFs instagramkonto, @gymogturn, og her blir det lagt ut små updates gjennom hele konkurransehelgen.

NGTF ønsker alle lykke til!