Skip to content
Nyhet

Solid av juniorene i EM

Våre juniorer følger opp der seniorene slapp i går og leverte nok en sterk prestasjon i EM for turn menn. Med 223,728 poeng endte laget på 13. plass under kvalifiseringen. Totalt deltok 31 lag i kvalifiseringen og da står det respekt av prestasjonen av til guttene.

Også juniorene kjørte gjennom med få feil og det gjør at trenere og støtteapparat er veldig fornøyde med både prestasjonene og resultatet og alle guttene bidro til resultatet i dag. Resultatene fra juniorenes konkurranse finner dere her.

Foto: Rune Karlsen.
Guttene klare for å se de siste to subdivisjonene.

For juniorene er det kun apparatfinaler søndag, mens lag og mangekamp blir rangert etter dagens kvalifisering. Det er tydelig å se at forberedelsene for både juniorene og seniorene har gitt frukter og da er det bare å fortsette utviklingen så kan dette bli riktig så spennende i tiden fremover.

NB! Vi minner også om at både NRK og Eurosport sender både lagfinale for seniorer i morgen lørdag 11. august fra kl 14.00 norsk tid samt apparatfinalene på søndag 12. august fra kl 11.00 norsk tid!