Skip to content
Nyhet

Lista IL deltok på Eurogym!

Eurogym 2018 ble arrangert i Liège, Belgia fra 15. til 19. juli. 4.097 gymnaster fra 20 land deltok i arrangementet. Den norske delegasjonen bestod av 429 deltakere fra 18 forskjellige lag. Lista var eneste lag fra Agder. De deltok med 20 gymnaster og 4 ledere.

Eurogym er et arrangement for ungdom fra 13 – 18 år fra hele Europa. Gjennom uken viser alle deltakerlag frem oppvisninger på scener i byen, åpne for alle. Utover dette deltar en på workshops, show og oppvisninger. Deltakerne sover på skoler rundt omkring i vertsbyen. Her knyttes mange bånd og mange gode minner lagres. Lista har deltatt mange ganger tidligere. Dette er noe gymnastene ser frem mot gjennom hele året. De har dyktige trenere og ledere, samt god støtte fra næringslivet i ryggen. Det gjør det til en opplevelse for livet!