Skip to content
Nyhet

Over 100 deltakere fra Nordland på Eurogym 2018

Eurogym 2018 er nå over, og alle gymnaster, trenere og ledere har kommet seg hjem etter en fantastisk uke i Liège i Belgia. Fra Nordland deltok til sammen 108 gymnaster og trenere fra Sandnessjøen IL Turn, Mosjøen IL Turn, Ballangen Turnforening, B&OI Turn og Bodø Gym og Turn. Fra søndag 15. juli til torsdag 19. juli har dagene vært fylt med åpningsseremoni, oppvisninger, workshops, ekskursjoner, Gym-Zone, UEG Gala, avslutningsseremoni og avslutningsfest. FOR en gjeng å ha med seg fra Nordland og fra hele den norske delegasjonen! Fantastisk flinke gymnaster som har levert supergode oppvisninger gjennom hele uken.

Les mer om den norske delegasjonen i Liège her.

 

 

Se flere bilder fra Eurogym 2018 her.

Au revoir Belgique, sjáumst á Islandi árið 2020.