Skip to content
Nyhet

Europeiske Gym for Life Challenge 2018

I dag, 14. juli 2018 stod Liège, Belgia klar for å ta imot 800 gymnaster fra 12 forskjellige land i den aller første Europeiske Gym For Life Challenge. Dette er en spennende og morsom oppvisningskonkurranse for alle over 13 år.

I år var det ekstra hyggelig å delta når vår egen Wenche Havnaas, som sitter i NGTFs breddekomitè, var valgt av UEG til å evaluere troppene.

Norge stilte med 5 tropper: Eidsvold TF, Sotra Sportsklubb, Sola Turn, Bardufoss Gym og Turn og Sem IF. Det var fantastiske oppvisninger fra alle våre norske tropper, som resulterte i gullmedaljer til Bardufoss Gym og Turn og bronsemedaljer til de andre. Vi gratulerer alle sammen!

Trener for Bardufoss Gymnastikk og Turn, Lise Hagensen Nytrøen deler sine opplevelser: «Det har vært en helt fantastisk dag for oss! Når vi krysser fingrene for at gymnastene får gjort sitt beste og er fornøyde med gjennomføringen er det moro med slike resultater! Nå feirer vi resten av kvelden og jentene er superfornøyde.»

Les mer om Gym for Life her.

Flere bilder fra arrangementet finner du her.