Skip to content
Nyhet

Turn menn kvalifisert til Ungdoms-OL

Turn menn fulgte opp RG sin prestasjon fra tidligere i vår og sikret i går en plass til Youth Olympic Games (YOG) i Argentina til høsten etter meget solid turning av Jacob Gudim Karlsen og Theodor Gadderud under kvalifiseringen i Baku, Azerbaijan.

Med Jacob sin 16. plass og Theodor sin 18. plass var begge innenfor kravet og det sikret turn menn en kvoteplass til høstens Ungdoms-OL i Buenos Aires. Resultater fra både guttene og jentene sin kvalifisering finner der her.

For turn kvinner sin del kunne man ikke kommet nærmere en kvoteplass, men med Mari Kanter sin 25. plass endte man plassen bak å klare det. Med kun 17 plasser fra Europa og kun en fra hver nasjon så ble Mari nummer 18 i rangeringen. I tillegg endte Selma Halvorsen på 32. plass. Uansett veldig gode erfaringer for unge og lovende turnere.

Det er kun en turner per gren fra hver nasjon som kan delta og NGTF vil sende en innstilling til Olympiatoppen før 22. august og de vil gjøre endelig uttak 5. september. Turnkonkurransen gjennomføres 7. – 15. oktober. Mer informasjon om YOG kan dere finne her.