Skip to content
Nyhet

Flotte oppvisninger på Turnstevnet!

Kretsturnstevnet for barn og unge 2018

Kretsturnstevnet for barn og unge ble arrangert i Kristiansund helgen 9-10.juni. Dette var kretsturnstevne for barn og unge nummer 71 i Møre og Romsdal.
Det var over 450 deltakere fra 7 forskjellige lag og turnforeninger som deltok. Gymnastene kom fra Hareid, Hødd, Ålesund, Sykkylven, Elnesvågen, Ekko Aureosen og fra Kristiansund. Hele 118 gymnaster kom fra vertsklubben Kristiansunds Turnforening.
Lørdagen startet med turntog gjennom sentrum av byen. Deretter var det workshops med varierte aktiviteter. Man kunne velge mellom ballett, akrobatikk, trampett, airtrack, klatring og yoga.
Senere på kvelden var det hyggekveld med felles middag og diskotek.
Søndag var det stevne hvor tema for Stevneprisen i år var forskjellige land. Vi besøkte Neverland, Brasil, Spania, Frankrike, Japan, Egypt og Mexico. Mellom hvert av disse besøkene var det flotte innslag i kategorien Show og Oppvisning.
Gratulerer til Elnesvågen som vant Stevneprisen med sitt innslag fra Japan. De vant også prisen for beste innslag i Show og Oppvisning.

 
Hareid – Egypt                                                     Hødd- Spania

Tusen takk til alle gymnaster for flott underholdning og massevis av turnglede!
Tusen takk til synsere som har en kjempekjekk, men vanskelig oppgave, og tusen takk til Kristiansunds Turnforening for vel gjennomført stevne.


Elnesvågen – Japan