Skip to content
Nyhet

Unisport og Spieth inngår samarbeidsavtale med NGTF

Unisport og Spieth inngår samarbeidsavtale med NGTF og planlegger et samarbeid i minst fire år.

Unisport er markedsledende leverandør av idrettsfasiliteter i Norden og leverer totalløsninger for hallinnredninger og idrettsanlegg. Selskapet har lang erfaring innenfor turn og gymnastikkutstyr, samt utstyr til andre idretter som fotball og håndball. Unisport, Spieth og NGTF samarbeider om å dele ut turnpakker til klubber i Norge, gjennom Sparebankstiftelsen.

Unisport ønsker å bidra til særidretten i Norge

I den nye avtalen inngår «Unisport Norges Cup» (RG, TK, TM), samt det årlige arrangementet «Unisport Gym for Life Norge». Med dette går Unisport aktivt inn i særidretten i Norge og ser frem mot å bidra til utvikling, vekst og idrettsglede for alle som deltar og er tilskuer av sporten.

– Vi er godt kjent med bredde- og toppidrett i Norge, men ser nå en økende trend for interesse rundt særforbund og særidrett. Vi vil fortsette å jobbe som tidligere, men ønsker i tillegg, å bidra til et bredere spekter av aktivitetsmuligheter, og håper å bidra til å økt interesse for særidretten i Norge,» sier Markedskoordinator i Unisport, Petter Ødegaard.

– Samarbeidet er forankret i våre verdier og visjoner, hvor vi ønsker å få flere i bevegelse. Gjennom Sparebankstiftelsen, NGTF og samarbeidet med Spieth, kan vi være en positiv bidragsyter til turnidretten i Norge. Den økonomiske støtten står NGTF fritt til å disponere som de selv ønsker og vi er sikre på at dette vil bidra til mer aktivitet rundt sporten og idretten generelt, sier Country Manager hos Unisport, Brian Phillips.

Norges Gymnastikk og Turnforbund vokser med flere tusen medlemmer hvert år, mye takket være stadig flere tilpassede anlegg. NGTF er derfor svært glade for å ha fått på plass en avtale med Unisport. Unisport er en stor leverandør med lang erfaring innen mange idretter, herunder også våre aktiviteter og grener.
Vi er trygge på at dette blir til glede for alle de lagene som trenger nytt utstyr, og ikke minst de som er i en prosess med å bygge ny hall. Unisport og Spieth har allerede levert en stor mengde utstyr til våre lag, blant annet gjennom utstyrspakkene som ble muliggjort gjennom midlene fra Sparebankstiftelsen DNB.

– NGTF ser fram til at stadig flere lag også får benyttet seg av Unisport og Spieth sin spisskompetanse innen utstyr og anleggsbygging. Vi er også glade for at avtalen gir forbundet mulighet til å satse mer på utviklingen av idrettene og aktivitetene våre gjennom den økonomiske støtten avtalen innebærer, uttaler generalsekretær Øistein Leren i NGTF.

Spieth ser også frem til videre samarbeid å ser dette som en forlengelse av arbeidet allerede gjort mellom Spieth og NGTF.

– After a very long and fruitful relationship between the NGTF and Spieth Gymnastics we are very proud we have now officially bonded this relationship in a formal contract. This contract makes us an official partner for the Norwegian Gymnastics Federation, and gives us the chance to greatly strengthen our market presence. Together with the extensive expertise of our local partner Unisport we can even more then before offer our products and services to the strong gymnastics community in Norway, sier Ron Larmit, Sales Manager hos Spieth Gymnastics.