Skip to content
Nyhet

Julie som finalereserve i frittstående

Julie Søderstrøm gjorde sine saker veldig bra under dag to i kvalifiseringen av Challenge Cup i Koper og endte på 9.plass og er dermed første reserve til frittstående finalen som går søndag. Med 12.150 poeng endte hun likt med siste finaledeltaker, men med litt lavere E-verdi endte hun bak. Uansett en meget sterk plassering. Linn Finstad var også med for jentene og leverte gode prestasjoner.

Alle resultatene fra kvalifiseringen finner du her. Der finner dere også øvrig informasjon fra konkurransen).

Guttene kjørte også sine tre siste apparater i dag hvor Harald Wibye gjør to gode hopp og ender på 14. plass, mens Fredrik Johnsen gjør en veldig god skrankeøvelse med unntak av et dødssving etter Healy. Vetle Talsnes misset dessverre på stalder-tkatchev i svingstang, men vi lover at han kommer sterkere tilbake seinere i år.