Skip to content
Nyhet

Velkommen til summercamp

Hedmark Gymnastikk og Turnkrets v/Troppsgymnastikkutvalget har gleden av å invitere til SUMMERCAMP i ROS Arena i Røyken fra 05.-09 august 2018.

Mer informasjon og invitasjon finner du her.

Troppsgymnastikkutvalget i samarbeid med Kongsvinger IL Turn som teknisk arrangør vil ha sommerleir i ROS Arena for troppsgymnastene i Hedmark. Det blir 5 dager fylt med masse trening, glede, sportslige utfordringer og sosiale aktiviteter. Vi har hentet inn dyktige trenere fra både inn og utland. Campen vil inneholde treninger i alle tre apparatene innenfor troppsgymnastikk (trampett, tumbling og frittstående). Dette er en gylden mulighet for både gymnaster og trenere til å få nye innspill og mye lærdom. Vi er overbevist om at dette vil bli en super summercamp☺