Skip to content
Nyhet

GymX utetrening, yoga og turn for voksne i Sandnes

Er du trener for voksne? Da tilbyr Rogalands krets mye spennende. Hva med et utetreningskurs, så kan du gi tilbud til foreldre som venter på egne barn  som trener, eller starte opp et parti selv om dere ikke har hall? GymX Utetrening, er et nytt og spennende konsept fra NGTF. Vi har fått med oss Anne Berit, som kurslærer. Hun har utviklet dette kurset for NGTF. Foruten yoga, har vi også, for første gang på Kurshelgen, et tilbud som vi har kalt «Turn for voksne». Dette er rettet mot deg som vil lære voksne basisferdigheter innen turn; rulle, hjul, stift og salto. Hva må vi tenke på når vi har voksne gymnaster, kontra småbarn?

Vi sees lørdag 25. august i Sandnes!

Invitasjonen til GymX utetreningskurs .

Hele invitasjonen til kurshelgen: Invitasjon Kurshelg 2018 april.