Skip to content
Nyhet

OpplandsPokalen 2018

OpplandsPokalen 2018 ble arrangert på Lillehammer i helgen med nesten 800 deltakere. Konkurransen er en nasjonal konkurranse i Gymnastikkhjul samt konkurranse i nasjonale klasser Troppsgymnastikk. Oppland Gymnastikk- og Turnkrets gratulerer alle med flott innsats under arrangementet. Det ble til sammen delt ut 136 pokaler. En av disse var selve OpplandsPokalen. I Gymnastikkhjul gikk Opplandspokalen i år til Dina Harridsleff fra Rygge IL Turn for beste poengsum uansett klasse. I troppsgymnastikk deles denne pokalen ut til den troppen som har hatt den mest stilrene gjennomføringen. Dette beregnes ut i fra den som har oppnådd den høyeste E- karakteren. I år gikk pokalen til Beitstad IL Turn, senior menn i Tumbling. Vi gratulerer.

Vinner av OpplandsPokalen i Troppsgymnastikk Beitstad senior menn i Tumbling.

 

Alle resultater fra konkurransen finner dere her:

Troppsgymnastikk: https://tropp.no/
Gymnastikkhjul: http://gymnastikkhjul.no/

Takk til alle som var med på å gjøre dette til en minnerik helg. Vi ses på Lillehammer i 2019. Dato for arrangementet vil bli lagt ut på terminlisten så snart det er bestemt.