Skip to content
Nyhet

Hva skjer i din klubb?

Forbundskontoret ønsker å kartlegge status for aktiviteter for voksne i alle NGTFs klubber gjennom en kort undersøkelse. Det tar kun ca 2/3 minutter å svare! Svarene skal vi bruke til å planlegge relevante tiltak for å bidra til aktivitetsutvikling og øke voksne medlemstall i vår idrett.

Under NIFs utviklingsplan for norsk idrett står konkrete mål for voksne. For tingperioden 2015-2019 har norsk idrett mål om å bli det mest attraktive treningsfellesskapet for voksne. Som resultatmål skal 15 % av unge voksne i befolkningen ha medlemskap i organisasjonen og 20 % av voksne.

Vi ønsker at alle klubber svarer og deltar selv om de ikke har treningstilbud for voksne. Undersøkelsen er anonym, men vi vil gjerne vite hvilken klubben dere representerer. Det er mulig (og ønskelig) at flere fra en klubb svarer.

 

På forhånd takk for hjelpen!

 

Klikk her for å starte  undersøkelsen.