Skip to content
Nyhet

God erfaring fra World Cup

Stian Skjerahaug og Odin Kalvø har nå gjennomført World Cup i Baku etterfulgt av World Cup i Doha hvor de konkurrerte ferdig i går. Med nye øvelser og økt vanskegrad i flere apparater var disse to konkurransene veldig gode erfaringer videre inn i sesongen.

Det ble ingen finaler denne gangen, men det var stigning i prestasjonen fra Baku til Doha. Doha er vertskap for årets VM og store deler av verdenseliten er derfor samlet her så bedre motstand får man ikke. Det er fortsatt noe å jobbe med, men det ser bra ut med tanke på fremtiden og guttene er på et nivå nå hvor det uten feil er mulig å nå finaler selv med mange av de beste tilstede.

Nå skal de trene noen dager til i Doha sammen med verdenseliten før de reiser hjem for å forbedre og fikse det som ikke har fungert i Baku og Doha slik at de er klare til årets store mesterskap!

Resultater fra World Cup i Doha legges ut her.
(Kvalikdag to (uten de norske) gjennomføres i dag og finaler fredag og lørdag. Livescore kan du finne her.)

Resultater fra World Cup i Baku ligger her.