Skip to content
Nyhet

Gratulerer, Pål Hennig!

Kretsleder, Pål Henning Kittelsen Nygaard, ble tildelt NGTF sin kretsfortjenestemedalje i sølv, under Kretstinget i helgen. I tillegg til å være trener, pådriver og engasjert i engen forening, Flekkefjord Turnforening, siden han selv var gymnast, har han i ca. 10 år hatt ansvar for troppsgymnastikken i kretsen. Han har vært i kretsstyret i 6 år, de siste 3 som leder. Under Kretstinget tok han gjenvalg som leder for to nye år. Resten av kretsstyret tok også gjenvalg.

Utenom de formelle tingforhandlingene ble sammenslåing av de to Agderkretsene diskutert. Forsamlingen var positive til dette. Siv Langerød-Erichsen informerte fra forbundet. Engasjementet var stort under «klubbenes-time», som hadde fokus på erfaringsutveksling.

Arrangementet startet fredags kveld, med motivasjonsforedrag av Lars Zachariassen, eks turner og fysioterapeut, som nå har gjort blogging og foredrag som levevei. Et underholdende og tankevekkende innslag!