Skip to content
Nyhet

Sesongstart for landslaget

Om kort tid er både kvinne og herre-landslaget i turn klare for første konkurranse i 2018. Mens to reiser til FIG World Cup i Baku, skal andre konkurrere i DTB-Pokal i Stuttgart.

Sistenevnte er en internasjonal lagkonkurranse med høyt nivå så det blir god matching for både turn kvinner og turn menn. Kvalifiseringen gjennomføres 16. mars med lagfinale for jentene 17. mars og for guttene 18. mars. Dette er en internasjonal lagkonkurranse med høyt nivå så det blir god matching for begge lag.

Turn menn:

Turn kvinner:

 

 

Link til arrangør: https://www.enbw-dtbpokal.de/

Link til livestream: https://www.enbw-dtbpokal.de/live/ (mest sannsynlig kun for tyske seere med mindre man bruker VPN).

 

Stian Skjerahaug og Odin Kalvø

Klare for FIG World Cup

Odin Kalvø og Stian Skjerahaug er allerede på plass i Baku og gjør siste forberedelser før konkurransestart.  For Stian er det ikke bare sesongstart, men også første konkurranse siden operasjonen i skulderen april 2017.

– Jeg gleder meg til å endelig konkurrere igjen etter operasjonen, forteller Stian som kan forsikre oss om at formen begynner å bli bra.

– Det er godt å kjenne at kroppen kommer i bedre og bedre fysisk form.

15 -24 mars er han og Odin Kalvø klare for i FIG World Cup i Baku.  Stian skal kun konkurrere i frittstående og svingstang, og hans forventninger er å kjøre kjøre bra gjennom begge øvelsene og få en god opplevelse.

– Det blir viktig å ta med seg inn i  sommer og høst-sesongen.

Odin Kalvø hadde en gjennomgående god sesong i fjor, og gleder seg til konkurransestart.

– Planen min er å kjøre fire apparater: frittstående, bøyle, ringer og skranke, Odin som sliter med en forstuet finger, men har allikevel forventninger om finale i Baku.

– Frittstående er mitt sterkeste apparat, og går alt etter planen har jeg tro på finaleplass.

Når konkurransen i Baku er over reiser landslaget direkte til Doha for delta i neste FIG World Cup. Her blir konkurransen enda tøffere, da de fleste av verdens beste turnere skal delta. Doha er nemlig vertskap for VM i turn senere i år, og derfor vil fleste mulig delta for å teste VM-hallen.

Skade i skulderen

Planen var at også Pietro Giachino skulle delta i kommende konkurranser, men han har dessverre problemer med skulderen, og må stå over.

Se http://agf.az/az/competitions/information/164

PS! Odin og Stian har tatt over NGTF`s Instagramkonto og nå kan du følge det på @gymogturn