Skip to content
Nyhet

Tildeling av apparatpakker

NGTF mottok før jul en gavepakke på 5.000.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DnB. Midlene var øremerket utstyrspakker til barn og ungdom. Alle lag som er medlem i NGTF fikk mulighet til å søke om en apparatpakke. Fristen for å søke var 23. februar. 

Responsen har vært fantastisk! 180 lag søkte om å få tildelt apparatpakke. Alle søknadene er lest og vurdert, og vi er imponert og glad over hvor mye turnaktivitet som pågår over hele landet. Det er mange gode søkere og det har vært en vanskelig jobb å fordele apparatpakkene. Vi skulle gjerne hatt enda flere pakker å dele ut.

Med så mange søkere kan vi ikke gi konkrete tilbakemeldinger til hvert lag, men i tildelingsprosessen har man tatt utgangspunkt i geografisk spredning, slik at det er delt ut minst en apparatpakke til hver krets. I tillegg har man bevisst fordelt pakkene mellom store og små klubber. Alle lagene som mottar apparatpakke har vist at de setter aktivitet for barn og ungdom høyt.

Vi hadde 24 apparatpakker å dele ut og blant mange gode søkere er disse valgt ut:

Apparatpakke 1. Målgruppe 5-12 år

Rollag og Veggli

Honningsvåg turn og idrettsforening

Alvdal IL Turngruppe

Fana Turn

Tomrefjord IL Turn

Mosjøen IL Turn

Rørvik Gym og Turn

Skjåk Gym og Turngruppe

Østre Toten Gym og Turnforening

Drøbak Frogn IL Tropp og Turn

Høybråten og Stovner IL Turn

Stabekk Turnforening

Bryne Turnlag

Brevik IL Turngruppe

Odds Turnforening

Tromsø Turnforening

Søgne Turnforening

Tjøme Turnforening

Fredrikstad Turnforening

Moss Turnforening

 

 

Apparatpakke 2. Målgruppe 13-19 år

IL Express

Førde IL Turn

Malvik Turn og RG

IL Ivrig Turn