Skip to content
Nyhet

Kretsting Østfold 2018

Østfold Gymnastikk- og Turnkrets ønsker å takke alle deltakere på årets Kretsting!
Tinget ble arrangert på Laholmen i Strömstad, helgen 3.-4. mars, og vi er utrolig stolte av å ha så mange deltakere på tinget! Totalt 55 deltakere begge dager, hvorav 26 representanter og mange flotte ungdomsrepresentanter.

 
Breddeutvalgets leder Hanne Rossfjord og Elisabeth Langsholt, begge fra Sarpsborg, starter opp Åpent forum med WGfL-flashmob! Kretstingets deltakerne går aldri av veien for å få strekke litt på beina. 


Det var mange feststemte deltakere også under middagen.
Sjekk det lange Fredrikshaldsbordet midt på; hele 11 deltakere på kretsting!! 

 


Vi gratulerer de engasjerte Rolvsøy-damene Line Zimmermann Ramberg
og June Günther med kretsens fortjenstmedalje i gull! 

 


Gratulasjoner er også på sin plass til vår motivator og trenerutvikler
Lasse Hauser fra Nedre Glomma, som mottok kretsfortjenstmedalje i sølv! 

 

 
Takk til foredragsholdere Lasse Hauser og Inger Lise Olsen, Fredrikstad, samt representanter fra Østfold idrettskrets og Norges Gymnastikk- og Turnforbund, for å dele kloke ord og tanker med forsamlingen!

 


Slik vil vi ha det, og slik vil vi bli husket!