Skip to content
Nyhet

Vellykket start på årets kretsserie for jenter

Den første kretsseriekonkurransen for turn kvinner ble arrangert av Asker turnforening helgen 3. og 4. mars 2018.

Den nye nasjonale stigen ble prøvd ut for første gang i denne konkurransen og det var ekstra spennende for utøvere, trenere og dommere. I konkurransen stilte jenter fra Asker, Drøbak, Gjelleråsen, Holmen, Hoppensprett Jessheim, Njård, Nordstrand, Oslo, Sandvika.

På lørdag konkurrerte rekruttene og stigegymnastene. I rekrutt klasse 11 år, med 35 deltagere, vant Tilde Sponevik fra Hoppensprett og i 12 årsklassen, med 28 deltagere, vant Anna Fozia Vik fra Nesodden. I klasse I, med 28 deltagere vant Frida Marie Smemo Riis fra Nordstrand og i klasse II, med 12 deltagere, vant Monja Sønsteng fra Hoppensprett. Mange gode prestasjoner etter det nye reglementet!

På søndag konkurrerte aspirantene i aldersklassen 8-10 år. Denne aldersgruppen får en enklere bedømming hvor alle starter med utgangskarakter 10,0. Ca 80 jenter viste fram sine fine øvelser og alle fikk premie!

12 dommere fra de ulike klubbene i kretsen sørget for at dømmingen gikk raskt unna denne helgen. En stor takk til Asker turnforening for et fint arrangement!

Fullstendige resultater fra konkurransen ligger her.