Skip to content
Nyhet

Høyt aktivitetsnivå under årets Splitt!

IKKE BRUK!

Splitt 2018

Nord-trøndelag Gymnastikk og turnkrets har for 5. året arrangert SPLITT – ei sosial, praktisk, lærende og inspirerende trener – og treningssamling for turnungdom i hele Trøndelag. Samlingen starter med trenerne, med trenersamling fra fredag til lørdag formiddag. I år hadde vi max antall påmeldte trenere med hele 60 stk! På lørdag etter lunsj fyltes hallen med hele 90 deltagere til – denne gangen utøvere. Vi fylte turnhall og gymsal til randen, men det var god stemning og høyt aktivitetsnivå hele helga.

I år hadde vi med oss trenere på landslagsnivå i både tropp og apparatturn. Vi hadde med oss tre instruktører fra Danmark og to fra Sverige som hadde hadde ansvar for tumbling og trampett. Vi hadde også med oss en gjeng fra Norge på apparatturn, akrobatikk og cheerleadning, noe som er veldig populært blant ungdommene på samlingen.

På fredag kjørte vi en tilbakemeldingsrunde fra trenerne på Menti, hvor de skulle fortelle oss det de synes var det beste med splitt. Tilbakemeldingen kan du se på ordskyen. Det ble nemlig det sosiale, og det er akkurat det vi har hatt som fokus: å skape en god sosial setting både i hall og når vi ikke turner.

Både fredag, lørdag og søndag hadde vi åpen hall, teknikktrening og øving til show, samt noen uhøytidelige konkurranser. Vi er nemlig opptatt av at helga ikke krever noen form for turnferdigheter eller forberedelse fra deltakerne, men spenningen av noen små konkurranser underveis krydrer bare den sosiale delen av samlinga.

Splitt 2018 ble avslutta med en kjempeshow hvor alle fikk vist det de hadde øvd på i helga. I tillegg visste alle våre instruktører seg fram! Dette kan du se på instagramkontoen til NTGTK. #ntgtk

Vi som har arrangert splitt ønsker å si takk til alle som har bidratt. Beitstad turn, for at dere stilte som medarrangør. Alle våre sponsorer, som gjør at vi klarer å holde prisen på samlingen nede og ikke minst instruktørene som faktisk former helga til det den har blitt! Vi vet at instruktørene er det ungdommene husker fra helga.

Splitt har kommet for å bli, og vi gleder oss snart til neste år!

Sigrid B. Nygård og Maria Myhr Haugnes
Ungdomskontakter i NTGTK

 

https://www.facebook.com/splittsamling/videos/1480933728682287/?t=1