Skip to content
Nyhet

Stor aktivitet på kursfronten!

Vi kan melde om stor aktivitet på kursfronten, og det kommer mer.

I disse dager er det mange trenere som får kurset seg. I helgen gjennomførte vi to hjelpetrenerkurs og ett tumblingkurset. Det siste ble gjennomført i turnhallen på Klepp. Hjelpetrenerkursene ble gjennomført i Tananger og Haugesund. Det meldes om mange aktive og motiverte deltakere.

Kommende helg gjennomfører vi to trampet-sikringskurs, ett i Haugesund og ett på Sola. Til sammen vil 90 trenere ha fullført et kurs i løpet av disse to helgene.

Vi takker våre flotte kurslærere, Elisabeth Ueland (hjelpetrenerkurs og tumblingkurs), Stian Syvertsen (sikringskurs i trampett), Trond Grønås (sikringskurs i trampett) og Silje Dueland (hjelpetrenerkurs) for innsatsen!

Vi kan allerede nå røpe at det blir Kurshelg den 24. – 26. august i Sandnes. Da vil vi tilby sikringskurs 1 i trampett, gymlek og GymX-utetrening, samt Trener 1. I tillegg blir det mange idekurs rettet mot trenere av småbarn, barn, ungdom og voksne. Sett av helgen allerede nå!